Prefabricated house Africa 1 bedroom
Universal prefabricated one-storey family house with a total area of 87 sq.m2
Prefabricated house Africa - 2 bedrooms
Universal prefabricated one-storey family house with a total area of 87 sq.m2
Prefabricated house Austria 1 bedroom
Universal prefabricated one-storey family house with a total area of 87 sq.m2
Prefabricated house Austria - 2 bedrooms
Universal prefabricated one-storey family house with a total area of 87 sq.m2
Къщи с дървени конструкции
Проектиране и изграждане на сглобяеми къщи
РЕЛАКС БОКС
Преносима и мобилна сграда РЕЛАКС БОКС, напълно готова и обзаведена с възможност за автономност
Фамилия къщи ТЕС
Квадратури - 36,78,107,112,142 м2
Детски комплекс Д 07
Перфектно решение за дворното пространство на Вашата къща
Вилна къща за целогодишно ползване
Разширена веранда - съчетание на екологичност и комфорт
Градински павилион
Луксозна тапицерия и драперии предназначен за 8 души
Къща " КОРАЛПЕ "
Перфектна изолация и архитектура в алпийски стил

New products

Градинско оборудване
Градинско оборудване

Градински павилиони , комфортна почивка в двора

Read More ...

Къмпинг оборудване
Къмпинг оборудване

Къмпингови мобилни контейнери РЕЛАКС БОКС , напълно готови и оборудване

Read More ...

Mobile homes / Relax Box
Mobile homes / Relax Box

Преносими мобилни сгради РЕЛАКС БОКС , подходящи за бързо транспортиране и поставяне на всякакви терени  

Read More ...

Детски площадки
Детски площадки

Детски комплекс ЛИА за деца до 10г.

Read More ...

Продаваме съвършенство, така че не мечтайте, а вземете мечтите си!

В началото искаме да поздравим всички, които са харесали нашите продукти и желаем да ги уверим в правилността на техния избор, като изброим основните предимства на сглобяемите къщи: • Екологичност • Бърз и чист строителен метод • Висока точност при изпълнение • Висока степен на топлоизолация • Независимост от атмосферни условия • Устойчивост на земетръс Изграждането на къща е сложен процес при който се вземат в предвид гледните точки на много страни. Едновременно трябва да се съблюдават изискванията на клиентите, специфичността на имота, законовите изисквания и становищата на специалистите. За да не се повтаря приказката за орела, рака и щуката, ние смятаме, че при уточняване на подробностите, следва да се спазват следните стъпки: • Набавяне на информация за парцела, където ще се изгради постройката, статут на земята, налични комуникации и др. • Преценка на инвестиционните намерения. • Внасяне на яснота, относно предназначението, външния вид и разпределението на постройката.Изготвяне на идеен проект. Следващ етап е уточняването на следните подробности: • Инвестиционен проект, необходим ли е и ако е необходим, кой ще го изготви в частите необходими за получаване на Разрешение за строеж. • Фундамент – обикновено задачата по неговото изграждане е на клиента. Ние извършваме контрол по изпълнението му. В изключителни случаи може да приемем изпълнението. • Степен на завършеност и характеристика на конструкцията. Възможно е да се уточнява степен на завършеност извън стандартната, както и някои от дейностите да се изпълнят от клиента, на базата на допълнителна договорка. Строежа на конструкцията е резултат от нашия опит, но при желание на клиента могат да бъдат променяни различни параметри в допустими от технологията размери. След уточняване на всичко до тук се сключва договор за изработка в който се определят цените, сроковете за изпълнение, характеристиките на постройката и начините на плащания. Доставката и монтажа се извършват съгласно уточнените в договора срокове. След приключване на довършителните дейности, обекта се предава на клиента с предавателен протокол и започват да текат гаранционните срокове. Узаконяването и получаването на АКТ 16 се извършва от надзорна фирма срещу допълнително заплащане. Не бива да се смесват гаранционните със сроковете за експлоатация. При нормално ползване на сградите експлоатационният срок е същия както на стандартна масивна постройка. Дървената конструкция в нашите сглобяеми къщи е поставена в условия на минаимален досег с атмосферните условия. Доказано е че практически дървесината, при липса на такова влияние, може да издържи вечно. В света има запазени къщи с дървена конструкция, които са на повече от 500 години.

Сглобяеми сгради

Сглобяеми къщи изградени от висококачествени материали и в кратки срокове. Предлагат се със завършени ВИК и ЕЛ системи.

Избери своята къща

Детски съоръжения

Детски площадки, комбинирани съоръжения, люлки, пързалки, беседки, къщички, баскетболни кошове

Виж всички продукти

Relax Box

Поставя се без строителни разрешителни като мобилен обект. Комплектован с всичко необходимо за пълна автономност.

Всичко за Relax Box

Използани материали

Дървеният материал, използван при строителството на нашите слобяеми къщи, е слепен или клинозъбно снаден от иглолистна дървесина BSH, KVH - бял бор и смърч. Дървените греди са конструктивни елементи с производствена дължина 13 метра, които формират скелета на сградата, обикновено са скрити зад външните и вътрешните облицовки и не се виждат, освен по време на монтажа.

Виж още

Вата

Минералната вата се използва за основен топлоизолационен материал при нашите сглобяеми къщи. Тя се получава от кварцов пясък и представлява материал с влакнеста структура, който може да се компресира и опакова на рула. След развиване на рулото изолацията се връща в първоначалната си дебелина и не се сляга по време на експлоатация.

Виж още

Използвани OSB плочи

Плочите OSB (Oriented Strand Boards) представляват плоскости от дълги тънки ориентирани частици, наподобяващи шперплат. Тези частици са с определена форма и дебелина, които се пресоват до многослойни плочи с помощта на обединяващ компонент.

Виж още

Използвани гипскартонени плоскости

Гипскартонът се състои от плоскости гипс, чиито повърхности и кантове по дължина са облечени със специален устойчив картон. В мокрите помещения (кухненски бокс и баня) се използва гипскартон със зелен цвят, при който гипсовото ядро е специално импрегнирано срещу поемане на вода.

Виж още

Използвани гипсфазерни плоскости

Гипсфазерът е строителна плоскост и се състои от пресована смес от гипс и целулозни нишки. Повърхността му е специално импрегнирана срещу поемане на вода. При него липсва специалния картон, с който е опакована гипскартонената плоскост.

Виж още

Технология и начин на работа

Дървената конструкция в нашите сглобяеми къщи е поставена в условия на минаимален досег с атмосферните условия. Доказано е че практически дървесината, при липса на такова влияние, може да издържи вечно. В света има запазени къщи с дървена конструкция, които са на повече от 500 години.

Инсталации

Електрическа инсталация
Изпълнява се от СВТ двойно изолирани проводници в панелите , а при специални проекти в негоримо гофе. За силовата система и контакти 3 х 2,5 мм2 , за осветление 2 х 1 мм2, за бойлер и печка готварска 3 х 4 мм2 , за захранване до кутия ИП 54 3 х 6 мм2.

Виж още

Аксесоари и елементи

• Интериорни врати са MDF
• Входна врата – метална ,ПВЦ или алуминиева с термопанел
• Подово покритие – ламинат , дърво ,теракот или гранитогрес

Виж още

Аксесоари и елементи

1. Заготовка на материала – изготвяне на детайлите за къщата в заводски условия.
2. Изпълнение на сглобяема къща при груб строеж – Етап 1:
Монтиране на садвич панели, изработени от слепена дървесина или надлъжно снадена – немска и австрийска дървесина ( ОСБ – 9мм, каменна вата на блок-32кг.м3, пародифузно фолио и мембрана, ОСБ – 9 мм );

Виж още

Special offers and promotions

Къмпингово бунгало
Къмпингово бунгало

Къмпингово бунгало - Б 22+10 м2 - 14 666 лв. без ДДС

Read More ...

Къща Австрия
Къща Австрия

Къща Австрия - четирисезонна вилна къща 90 м2 - 46 600 лв. без ДДС

Read More ...

Къща К 107
Къща К 107

Къща К 107 м2 с гараж 15 м2 - 67 500 лв. без ДДС с бонус гараж

Read More ...

Contact us

Our team is ready to answer all your questions.

 

 

Contacts:

Office
Sofia, Pancharevo, Detski grad
15 Chereshova gradina Str.
Mobile: +359 887 51 45 31

Exhibition center and reception
Sofia, Mladost 4
267 Okolovrasten pat
(to the Arena cinema)